مخالفت نمايندگان بوشهر با ادغام سازمان ميراث‌فرهنگي

«احمد دشتي» در گفت‌وگو با ميراث‌آريا (chtn)، با اعلام اين خبر گفت: با توجه به اينکه سه تن از نمايندگان استان آقايان «پاپري مقدم»، «جلاليان» و «ميگلي‌ن‍ژاد» از موافقان ادغام سازمان ميراث‌فرهنگي بودند، پس از مذاکرات صورت گرفته و بررسي نقاط ضعف ادغام، اين سه نماينده مخالفت خود را با اين طرح اعلام کردند.

مديرکل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان بوشهر متذکر شد: «پورفاطمي» ديگر نماينده استان نيز از ابتدا طرح مذکور را امضا نکرده بود.

«دشتي» در ادامه به پيامدهاي طرح ادغام اشاره کرد و گفت: با ادغام سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي حدود پنج سال زمان و هزينه‌ صرف شده از سال1382تاکنون براي تعريف وظايف جديد، تدوين ساختار مناسب سازماني، تدوين پست‌ها، برنامه‌ها و فعاليت‌هاي اين سازمان از بين مي‌رود.

او خاطرنشان کرد: از سوي ديگر مدت زمان مشابهي نيز براي انطباق سازمان موجود با وضعيت جديد در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي صرف خواهد شد.

«دشتي» تصريح کرد: از سوي ديگر آيين‌نامه‌ها و مقررات متعددي از زمان تشکيل سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري از سال 1382 تاکنون تدوين شده‌ است و هزينه‌هاي زماني و ريالي محاسبه نشده‌اي براي تصويب و اجراي آنها صورت گرفته، که با الحاق سازمان بخش‌ زيادي از اين مقررات نيز تغيير پيدا خواهد کرد.

او از دلايل مهم انتزاع دو سازمان سابق ميراث‌فرهنگي کشور و سازمان ايرانگردي و جهانگردي را از وزارت ارشاد در سال 1382، ضرورت ارتقاي سطح سازماني اين دو دستگاه اجرايي براي اجراي وظايف گسترده و امکان هماهنگي آنها با ساير وزارتخانه‌ها از طريق حضور در هيأت وزيران دانست.

اين مقام مسوول در ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان بوشهر گفت: با تصويب اين طرح، دو حوزه مذکور مجدداً در انجام وظايف خود دچار مشکل خواهند شد.

«دشتي» در پايان يادآور شد: با توجه به سياست‌هاي کلان سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري در سه حوزه ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري ادغام اين طرح پاسخگوي خدمت‌رساني به مردم نخواهد بود.

/115

انتهای پیام/

کد خبر 139003312